Formatii de nunta

Formatii de nunta

Formatia de nunta reprezinta elementul indispensabil pentru reusita oricarui eveniment important.

Formatiile „Vise de nunta”, sunt disponibile pentru animarea diferitelor evenimente precum: nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, etc.

Formatiile noastre acopera o gama variata de genuri muzicale precum: muzica pop si cover band, muzica populara si traditionala, taraf de muzica de nunta, sau dou: DJ & Solist, sau DJ & Instrumentist (trompeta sau saxofon).

Daca doriti o formatie alcatuita din profesionisti, a-ti ajuns in locul potrivit. Am selectat atent toate ingredientele pentru a contribuii la reusita evenimentului dvs.:

Taraf de nunta

formatii-de-nunta
Muzica de petrecere si populara

Muzica 100% life, redata de orchestra si solisti

Genuri muzicale: muzica traditioanala si de petrecere, muzica populara si foarte important flexibilitatea alegerii unui tematici speciale!

Orchestra si solistii „Vise de nunta” vor asigura un spectacol de neuitat. Daca sunteti adeptii unei petreceri, autentice, traditionale, 100% romanesti atunci taraful propus de noi este alegerea excelenta.

In functie de bugetul dvs. putem configura orchestra si componenta formatiei: unul sau mai multi solisti, acordeon, vioara, contrabas, clarinet, orga, nai, saxofon, etc.

Formatie de nunta vs DJ. Ce decizie sa iau?

O formatie de nunta profesionista este net superioara unui DJ. Formatia de nunta, „simte” audienta, se conecteaza la atmosfera avenimentului si rezoneaza cu invitatii. Astfel contribuie la intretinerea atmosferei si reusita evenimentului!

Formatia de nunta face intotdeauna diferenta dintre un eveniment banal si unul de succes

Contacteaza-ne pentru stabilirea unei discutii: